Breaking News
Loading...

Healthy Nutrition

Healthy Beauty

Healthy Weight

Healthy Home

Shaklee Product

Recent Post

Sunday, 12 February 2017
VIVIX vs PAKAR SAINS

VIVIX vs PAKAR SAINS



KISAH BENAR

VIVIX KILLER SUPPLEMENT


MYASTHENIA??? 

Apakah itu?

Dapat tahu tentang penyakit ini dari salah seorang customer tentang suami yangmemghidapinya Serba sedikit tentang penyakit ini :-


✔️ Nerve system dia haywired


✔️ Dia cam parkinson la...pykit saraf cuma org yg ada mg (mysthenia gravis) ni x nmpk kat luar pbenyakit..


✔️ Dia mk ubat...steroid n mestinon (mcm ni kot ejaan dia) setiap hari.. sampai bila2


✔️ Kalo pyakit dia stop..stop la dia mkn ubat tapi xde gerenti coz xde cure utk pyakit ni


✔️ Ubat yg dia mkn utk surpressed kan condition dia je


✔️ Badan dia TERLEBIH ANTIBODI so yg extra tu attack nerve system dia .. so brain pun bagi signal yg salah


✔️ Kalo dia x mkn ubat utk surpresskan extra antibodi yg jahat tu dia akan ada prob cam susah nak kunyah nak telan mkn... nak angkat tangan..


✔️Dia guna tenaga lebih utk buat benda2 tu yg kita pejam mata pun otomatik bdn otot leh gerak sendiri kan


✔️ Nak tidur dll semua bermasalah









Setelah habis usaha, alternatif lain ingin mencari supplement dan apabila ditanye supplement apakah yang sesuai dari Shaklee, Vivix satu2nya yg dicadangkan. 


Dan alhamdulillah setelah sebulan kegunaanya response positif diperolehi. Tidur pun dah lena? Semoga trus konsisten dengan SuperTONIK dari Shaklee-VIVIX superbπŸ‘πŸ‘πŸ‘-


Pakar sains sendiri tak tahu punca tapi alhamdulillah VIVIX dapat membaikpulihkan pesakit yang mengharapinya.


Sudah terbukti VIVIX banyak membantu pesakit2 yang kronik. 










Berminat untuk dapatkan VIVIX, bulan ini masih ada tawaran HEBAT ..πŸ“£πŸ“£πŸ“£

wassup/pm/sms





Yusni Yusof

πŸ‘‰πŸ“± 0126608037

πŸ‘‰ FB : Yusni Yusof

πŸ‘‰ Fbpage : Vits For Health







OSTEMATRIX SHAKLEE- APA KATA MEREKA..?

OSTEMATRIX SHAKLEE- APA KATA MEREKA..?


Harga kos untuk perubatan pergigian dinaikkan eg cabut, tampal dll. 

Untuk menjaga kesihatan gigi kita perlukan KALSIUM secukupnya.


Bulan ini SHAKLEE menawarkan promosi OSTERMATRIX, satu supplement yang boleh membekalkan KALSIUM untuk badan kita.


KELEBIHAN OSTEMATRIX SHAKLEE


Tidak semua kalsium di pasaran mempunyai gabungan spt ostematrix. 

Pemilihan kalsium yang bagus adalah ia mesti ada gabungan 3 ni iaitu kalsium+vitamin D+magnesium.


Kehilangan salah satu akan membuatkan penyerapan kalsium tidak sempurna dan inilah yg selalu dikatakan amik kalsium berisiko kena batu karang.


kalsium mesti ada pembantunya iaitu:


Vitamin D: bantu menyerap kalsium ke tulang. Tanpa vitamin D penyerapan tidak optimum. Ada sumber kalsium tapi tak serap maka ia adalah sia-sia.


Magnesium: Bantu kalsium dibawa ke seluruh bahagian yg diperlukan. Ibaratkan kereta, ia jadi transport. Tanpa magnesium ia tak boleh dibawa ke seluruh tubuh dgn sempurna.


Kriteria pemilihan kalsium ini ada pada ostematrix shaklee maka tak hairan ia adalah sumber kalsium terbaik dan harga plg kompetitif di pasaran.


Bonus fungsi magnesium: bantu pelawasan.

Utk masalah sembelit boleh gunakan ostematrix ini,


siapa yang perlukan ostematrix?

πŸ‘‰ utk masalah osteophorosis

πŸ‘‰ ibu2 hamil, ibu menyusuc ibu berpantang

πŸ‘‰ bantu masalah sembelit

πŸ‘‰ remaja yang telah mengalami haid pertama, sumber kalsium adalah sgt perlu.


Ostematrix juga didatangkan dgn kaplet easy to swallow. 

Maknanya ia mmg direka khas utk senang ditelan , tak sangkut kat tekak πŸ˜‰


Fahami ostematrix, jatuh cinta dgn ostematrix, lps tu boleh beli πŸ‘ Semoga mendapat merasai kehebatan OSTEMATRIX 


Tawaran HEBAT bulan ini

Beli 6 Percuma 1

Beli 2 @ diskaun 5%


1 Botol - RM 64.66 (tak termasuk poslaju)


Y.U.S.N.I

0126608037


#yusnishaklee0126608037

#24houropenfororder 

#kesihatanadalahhartatidakternilai 

#shakleeismypassion 

#shakleeostermatrix


Mereka telah merasainya dan mendapat kesan yang menakjubkan..anda ingin mencuba?...






























































proxy.jpg



Yusni # 0126608037

SID No : 953869

FB : Yusni Yusof

FB Page : Vits For Health

Email : ashrin14@yahoo.com




Sunday, 5 February 2017
TAWARAN HEBAT & TERHAD SHAKLEE - FEBRUARI 2017

TAWARAN HEBAT & TERHAD SHAKLEE - FEBRUARI 2017


Bulan Februari ini Shaklee ada buat promosi BEST lagi HEBAT.

Banyak produk yang ditawarkan dengan harga rendah bulan ini. 

Bolehlah berjimat dan untung berganda dengan promosi ini.

Promosi Februari 2017 :-

1) Ostematrix - Beli 6 Percuma 1
2) Ostematrix - Beli 2 Diskaun 5%
3) Alfalfa (L)    - Beli 1 Percuma 1
4) Alfalfa (s)    - Beli 1 Percuma 1
5) Lecithin      - Beli 1 Percuma 1
6) Vitalea Kids- Beli 3 Percuma 1

Akhir sekali
Ada tawaran HEBAT
LIVE HEALTHY & STAY YOUTHFUL

Best kan? 
Jommm buat tempahan awal sebelum fenomena stok licin berlaku.




                                &





logo shaklee baru 300x187 Baru Ku Sedar Bahaya Anemia

Yusni # 0126608037
SID No : 953869
FB Page : Vits For Health
Email : ashrin14@yahoo.com


Copyright © 2014 KESIHATAN ADALAH HARTA All Right Reserved